Sådan varmer du maden

Forret
Vandbakkelse med fyld er lige til at anrette fra konditoræske til eget service

Hovedret
Forvarm ovn varmluft 220 grader Bag BBQ-Brisket m. låg 15 min (alu-bakke) Bag Flødekartofler m. låg 10 min og de sidste 5 min uden låg (alu-bakke) Anret med coleslaw (plasticbøtte)

Dessert
Ananas varmes op i kasserolle i rom-lage ved svag varme under låg ca 10 min – vend evt ananas efter 5 min.

Anret den lune ananas med lidt af rom-lagen, en ”stor dut” af hvid chokolade ganache (sprøjtepose) og brud af de tynde kniplingskager (rund plasticbøtte).

Velbekomme!

 

 

Scroll Up

Vi åbner den 3. juni!

Nu er åbningsdatoen på plads. Den 3. juni kl. 17 er bistroen åben. Og vi glæder os til at se jer.   

Vi bruger også cookies

Du accepterer, at det er ok, hvis du fortsætter. Det er helt standard. Og det er vores privatlivpolitik også. 

Slap bare af.

Nu kan du nemlig få nyt, tilbud og events lige ned i din indbakke. Og vinde en hyggelig aften for 2 personer i bistroen!