En restaurant Aalborg skal hygge sig i

En fransk restaurant Aalborg skal slappe af i

Vi er en hyggelig fransk restaurant i Aalborg. Vi ligger på et hyggeligt hjørne i Christiansgade, hvor du kan sidde ved vinduet i restauranten og se ud på det, der før var Grønttorvet i Aalborg. men som nu ligger på Frederikstorv. På torvet har vi en lille terrasse, hvor vi i sommerhalvåret udvider restauranten til et af Aalborgs hyggelige fortove. Her serverer vi klassiske franske, frokostretter og kølig vin – også til frokost.

Aalborgs gode spisested siden 2012

I køkkenet står Thomas Egebo. Han ejer Bistro59. Thomas havde en drøm om at Aalborg skulle have en ægte fransk bistro, hvor der var fokus på god smag, afslappet stemning og et sted hvor man bare droppede ind, for at få en god restaurant-oplevelse med ægte bistro-stemning.

Sammen med Kenn Olesen, det er bistroens garvede restaurant-chef, sætter de en høj standard for både mad og vin, som skal være essensen af den ellers afslappede oplevelse, de ønsker i bistroens små, autentiske lokaler.

En restaurant med ægte stemning fra den franske bistro

Den bærende idé er en klassisk bistro-stemning, uhøjtidelig stemning og mad, som er lige til at gå til med smagen i fokus. Og til bistro-priser. En god restaurant, men med en afslappet atmosfære, som du kun finder i den, i den klassiske franske bistro – og så tilsat en god sjat Aalborg, hvor der mindre ‘fransk arrogance’ og mere ‘det er som det er’, nyd bare din tid i restauranten.

En god Aalborg-restaurant som har fået 5 gafler flere gange

Vi er stolte af at have fået forskellige anerkendelser gennem tiden. Vi har været nomineret til ’Årets Bistro’ i Den Danske Spiseguide, fået gode anmeldelser i avisen, fx Politken og vi har fået 5 gafler i Nordjyske de tre gange vi er blevet anmeldt. Vi er stolte af at blive opfattet som en af de ’gode restauranter i Aalborg’.

Et spisested Aalborg besøger for stemningen

Men uanset hvad medier og presse mener, så er det vigtigste for os alle på bistroen, at vores gæster går herfra med en god oplevelse. Vi vil ikke være den bedste restaurant i byen, men vi vil altid være en god oplevelse for vores gæster. Der er derfor vi siger:

Vi synes, du skal kigge forbi og slappe lidt af. Det er jo bare en fransk bistro og restaurant i Aalborg. Med Thomas i køkkenet og Kent bag baren.

– Velkommen på Bistro59.

Vi åbner den 3. juni!

Nu er åbningsdatoen på plads. Den 3. juni kl. 17 er bistroen åben. Og vi glæder os til at se jer.   

Vi bruger også cookies

Du accepterer, at det er ok, hvis du fortsætter. Det er helt standard. Og det er vores privatlivpolitik også. 

Slap bare af.

Nu kan du nemlig få nyt, tilbud og events lige ned i din indbakke. Og vinde en hyggelig aften for 2 personer i bistroen!